Innovatieprojecten

Verschillende disciplines en ervaringen komen samen in een innovatieproject. Van eerste haalbaarheidsstudie tot testfase en van het opstellen van een Plan van Eisen tot het bouwen van een prototype. Ieder project vraagt om andere stappen binnen het innovatieproces. Innovatiemanagers en trainers van Jules Dock ondersteunen bij verschillende fases van het innovatieproject en treden op als projectleider of penvoerder als het gaat om langdurige projecten. Hierbij zijn uitdagende trainingen, teambuilding activiteiten en expert-meetings onderdeel van een innovatietraject waarbij Jules Dock zorgt voor procescoördinatie.

SpeedSolving

SpeedSolving is een innovatiesessie met collega’s, externe experts en/of studenten, welke kan leiden tot innovatieve ideeën en frisse energie om mee terug te nemen naar de dagelijkse bezigheden. In een creatief en snel programma worden razendsnel oplossingen bedacht. Een innovatiesessie wordt altijd op maat gemaakt passend bij het vraagstuk en het programma wordt in overleg samengesteld.

Of SpeedSolving nu wordt ingezet om collega’s uit verschillende disciplines te laten samenwerken, als een introductie tot innovatie, visie ontwikkeling of om een concreet probleem op te lossen, SpeedSolving werkt altijd inspirerend!

Neem contact op om uw SpeedSolving vorm te geven!

Venturn
TKI Wind op zee
All Energy Day
IHC
Wärtsila
Ministerie van Economische Zaken
Visser & Smit Hanab
Induserve
Delfluent
RanMarine
Rijkswaterstaat
VolkerRail

Innovation Experience

Bent u op zoek naar een interactief onderdeel tijdens een zakelijk evenement of wilt u graag ondersteuning bij het organiseren? Het team van Jules Dock Innovation maakt van uw congres, seminar of bijeenkomst een innovatief en dynamisch geheel. Onze expertise ligt bij het creeëren van interactieve sessies waarbij verschillende werkvormen worden toegepast. Discussie, business modellen ontwikkelen een vraagstuk oplossen of introductie tot innovatie kunnen onderdeel zijn van de sessie. Afhankelijk van het doel worden verschillende methodes ingezet. Daarnaast bieden wij indien nodig ondersteuning bij het kiezen van de juiste locatie, het communiceren met genodigden, het opstellen van een boeiend programma en het afhandelen van logistieke details.