• Innovation Support Brugleuning

  • Innovation Support Lastoorts

  • Innovation Support SAM

  • Innovation Support Brainstormsessie

iTanks Innovation Support

Jules Dock en iTanks hebben de handen inéén geslagen

logo_jdi_website-1   itanksjulesdockinnovation

Achtergrond

Jules Dock en iTanks hebben de handen inéén geslagen in gezamenlijke innovatietraject begeleiding. iTanks Innovation Support organiseert innovatietrajecten en ondersteunt hierbij in de ontwikkeling van succesvolle innovaties. Om tot een innovatief eindresultaat te komen worden verschillende fases doorlopen. Een innovatietraject is maatwerk; per traject zijn andere stappen in het innovatieproces belangrijk. Er wordt gekeken welke fases nodig zijn en wat belangrijk is om per fase te bereiken. Elke fase eindigt met een go/no go beslissing naar de volgende stap toe.

 

Innovation Support

Ideate – In de ideate fase wordt de probleem definitie geformuleerd en wordt de uitdaging verfijnd. Door middel van een eerste brainstorm worden een aantal eerste richtingen verkend. Al deze aspecten worden meegenomen in de afsluitende analyse die de richting zet voor de volgende fase.

Conceptualize – In deze fase worden de eisen en wensen opgesteld. Vervolgens kan de idee ontwikkeling beginnen. Vanuit de verschillende ideeën wordt een selectie gemaakt en zullen enkele ideeën verder in detail worden uitgewerkt.

Prototype – In de prototype fase wordt toegewerkt naar een fysiek product. Afhankelijk van het concept worden bijvoorbeeld technische tekeningen, scenario’s en proces planningen gemaakt. Uiteindelijk wordt het prototype geproduceerd en getest.

Demonstrate – In de demonstratie fase worden de laatste aanpassingen gedaan vanuit de test. Daarbij wordt ook de business case opgesteld waarbij de stakeholders, benodigde financiële middelen en investeringen aanbod komen.

Realize – In de laatste fase wordt het productie en implementatie plan opgezet en uitgevoerd. Het concept wordt uiteindelijk geïntroduceerd op de markt.

 

Meer informatie

Via onderstaande link is meer informatie te vinden over de samenwerking van Jules Dock Innovation en iTanks. Bekijk de projecten die we al gedaan hebben of vraag vrijblijvend een oriënterend gesprek aan om te kijken wat iTanks Innovation Support voor u kan betekenen.

Ga naar de website van iTanks Innovation Support

Projecten:

  • Lekkende leidingen
  • Innovatieve brugleuning
  • Extractor lastoorts
  • Safety at mainport
Innovatiemethodes

We maken gebruik van verschillende methodes om zo het beste resultaat te verkrijgen.

Brainstormen

Door middel van verschillende technieken kunnen we je leren zoveel mogelijk ideeën te bedenken.

itanks_innovation_support_jules_dock_innovation